Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Klassista hierontaa, urheiluhierontaa

  Huom! Kysy ilta-aikoja erikseen

SIIRRY AJANVARAUKSEENKoulutettu hieroja

Koulutettu hieroja on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Valvira pitää terveydenhuollon ammattilaisista Terhikki-rekisteriä, johon myös koulutetut hierojat rekisteröidään.

Hierontapalveluja saa kuitenkin tarjota kuka tahansa. Jos palvelujen käyttäjä on epävarma siitä, onko palvelun tarjoaja todella koulutettu terveydenhuollon ammattihenkilö, hän voi helposti tarkistaa tiedon Valviran Terhikki-rekisterin tietopalvelusta.

 

T:mi Rosanida

KENELLE HIERONTA SOPII?

Hieronta sopii käytännössä kaikille TERVEILLE ihmisille.

Asiakkailla saattaa olla erilaisia syitä hakeutua hierojalle. Joku haluaa lievitystä lihaskipuihin, joku rentoutusta jännittyneille lihaksille. Joku haluaa rentoutua, joku taas hakee sosiaalista kontaktia.
         
IKÄ ei ole este hieronnalle, mutta hierojan ammattitaitoon kuuluu ottaa asiakkaan ikä huomioon hierontaotteissa ja niiden voimakkuudessa.

Hierontaan tullaan kun lihakset ovat kipeät tai jännittyneet kovan rasituksen tai pitkään kestäneen staattisen lihasjännityksen seurauksena.

Lihasperäistä päänsärkyä voidaan lievittää hieronnalla.

HUOM. Migreenikohtauksen aikana tai juuri ennen sitä ei hierontaa saa tehdä, sillä kohtaus usein vain pahenee hieronnasta.

Arpi- ja sidekudosmuodostumia voidaan yrittää rikkoa hieronnalla ja näin palauttaa normaali lihastoiminta.

Hierontaa voidaan käyttää myös leikkausten jälkihoitona turvotuksen ja arpikudosten poistamiseen. Turvotus on ylimääräistä kudosnestettä, joka poistuu imusuonia pitkin. Hieronnalla voidaan nopeuttaa imunestekiertoa ja näin myös vähentää turvotusta.

Hieronnalla on sekä psyykkisesti että fyysisesti rentouttava vaikutus. Joskus hieronnalle voi olla sosiaalinen tai psykologinen tarve.
         
Myös raskaanaolevia asiakkaita voidaan hieroa raskauden tila huomioiden.

Avoinna:
ma-to 9-19 asiakasvarausten mukaan                           Ajanvaraus puh: 044-991 5678
kesäperjantait suljettu

la-su suljettu                                

Ajanvaraus sähköposti: tmirosanida@gmail.com                                                                     Nettiajanvaraus sivun yläreunassa  (vain  päiväajat)                                                           

_______________________________________________________________________________________________________