Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Klassista hierontaa, urheiluhierontaa

  Huom! Kysy ilta-aikoja erikseen

SIIRRY AJANVARAUKSEENKoulutettu hieroja

Koulutettu hieroja on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Valvira pitää terveydenhuollon ammattilaisista Terhikki-rekisteriä, johon myös koulutetut hierojat rekisteröidään.

Hierontapalveluja saa kuitenkin tarjota kuka tahansa. Jos palvelujen käyttäjä on epävarma siitä, onko palvelun tarjoaja todella koulutettu terveydenhuollon ammattihenkilö, hän voi helposti tarkistaa tiedon Valviran Terhikki-rekisterin tietopalvelusta.

 

T:mi Rosanida

Klassinen hieronta ja urheiluhieronta    
    
Klassinen hieronta on lihasten pehmytosakäsittelyä lihaskireyksien ja -jännitysten laukaisemiseksi. Se perustuu vanhaan perinteiseen hierontataitoon, mutta nykyaikaisessa klassisessa hieronnassa hyödynnetään myös lääketieteen kautta saatua tietämystä.
Erilaisilla tekniikoilla voidaan mm. lievittää kipua, rentouttaa ja tehostaa aineenvaihduntaa. Ihon kireät alueet tulevat joustavimmiksi ja ihokudoksen uusiutuminen tehostuu.


Klassinen hieronta sopii kaikille TERVEILLE ihmisille.
         
Urheiluhieronnassa käytetään klassisen hieronnan tekniikoita lievittämään harjoittelusta johtuvia lihaskireyksiä. Hieronnalla nopeutetaan myös harjoittelusta palautumista. Kilpailuja edeltävä hieronta aktivoi lihaksiston aineenvaihduntaa, rentouttaa sekä edistää siten kilpailusuoritusta. Urheiluhieronnalla pyritään ennaltaehkäisemään vammoja ja parantumaan niistä nopeammin. Myös erilaiset passiiviset venytysliikkeet kuuluvat olennaisena osana urheiluhierontaan.
         
Kumpaa hierontaa sitten asiakas tarvitsee ? Se riippuu täysin tapauksesta ja hierojan ammattitaitoon kuuluu, että hän osaa soveltaa eri tekniikoita tilanteen mukaan. Asiakas tilaa "vain" hierontaa.

Avoinna:
ma-to 9-19 asiakasvarausten mukaan                           Ajanvaraus puh: 044-991 5678
kesäperjantait suljettu

la-su suljettu                                

Ajanvaraus sähköposti: tmirosanida@gmail.com                                                                     Nettiajanvaraus sivun yläreunassa  (vain  päiväajat)                                                           

_______________________________________________________________________________________________________