Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

klassista hierontaa, urheiluhierontaa 

Huom! Kysy ilta-aikoja erikseen

 SIIRRY AJANVARAUKSEENKoulutettu hieroja

Koulutettu hieroja on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Valvira pitää terveydenhuollon ammattilaisista Terhikki-rekisteriä, johon myös koulutetut hierojat rekisteröidään.

Hierontapalveluja saa kuitenkin tarjota kuka tahansa. Jos palvelujen käyttäjä on epävarma siitä, onko palvelun tarjoaja todella koulutettu terveydenhuollon ammattihenkilö, hän voi helposti tarkistaa tiedon Valviran Terhikki-rekisterin tietopalvelusta.

 

T:mi Rosanida

Olen Reija Lindqvist, koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Aikaisemmalta koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja ekonomi. Aktiiviurallani pelasin kymmenisen vuotta jalkapalloa TPS:n naisten joukkueessa. Muistona tuolta ajalta on lukuisia SM-mitaleita, kruununa Suomen mestaruus. Oma urheilu-urani katkesi aikanaan polvivammaan, mutta rakkaus jalkapalloon elää yhä.

Rosanida kypsyi vuosia unelmasta, jonka lopulta uskalsin toteuttaa. Olen itse jo vuosikymmeniä käynyt eri hierojilla ja arvostan suuresti kyseistä ammattia. Tarvittiin kuitenkin lähes 25 vuoden työura toisen palveluksessa numeroita pyörittäen ennen kuin rohkeutta lähteä yrittäjäksi löytyi tarpeeksi.

Rosanida nimi tulee edesmenneen äitini karjalaisesta toisesta nimestä, Anida. Koska Espanjassa oli jo Anida-tavaramerkki, ei Anida-nimistä yritystä saanut Suomessa perustaa. "Ros" puolestaan tulee syntymäpäivästäni, joka on Ruusun päivänä. Näin syntyi Rosanida.

 Olen innoissani ja palan halusta toteuttaa niitä ideoita, joita vuosien varrella olen hierojien asiakkaana kehitellyt. Haluan palvella asiakkaitani, kuten itse haluaisin tulla palveltavan. Tahdon asiakkaani poistuvan tyytyväisenä ja paremmin voivana kuin liikeeseeni tullessaan. Tämä edellyttää asennetta niin asiakkaan kohtaamiseen kuin itse hierontaan. Pelkkä rutiininomainen hieronta ei riitä, vaan Rosanidassa koitetaan päästä ongelmien ytimeen. Siksikin jatkuva kouluttautuminen ja kehittyminen työssä on tärkeää.

Olen myös Turun, Naantalin ja Raision opas sekä erä- ja luonto-opas. Aika ajoin olen opastuskeikoilla Turun linnassa, Kultarannassa tai vaikkapa Käsityöläismuseossa,  enkä silloin voi vastata puhelimeen. Nyttemmin olen myös kirjailija - ensimmäinen kirjani, lastenkirja "Hupi ja Seilin hirviö" ilmestyi omakustanteena helmikuussa 2019.

Jätä siis rohkeasti viestisi. Otan yhteyttä, jos en pysty heti vastaamaan. Tai varaa itse aikasi nettiajavarauksesta sivun vasemmasta yläreunasta.

Kursseja:
Hieronnan peruskurssi, Urheiluhieronnan kurssi, Trigger-pisteet ja lihaskalvojen kiputilat,  Koulutetun hierojan näyttötutkinto, Myofaskiaalinen jatkumo ja sen huomioonottaminen hierojan työssä - lihaskalvon anatomiaa ja mobilisaatiota

 

Sijainti:

Rosanida sijaitsee Turun keskustassa  vanhassa kampaamokoulussa, Humalistonkatu 18. Samassa kiinteistössä toimii myös jalkahoitola Kinttupiste ja Hoitola Kukkien Silta, joten samasta paikasta löytyy paljon hyvinvointiin liittyviä palveluita. Kiinteistömme oikealla puolella on kiinteistövälitysliike.

Maksullisia tai pysäköintikiekon vaativia parkkipaikkoja löytyy toimipisteemme edestä Humalistonkadulta, Läntiseltä Pitkältäkadulta, Rauhankadulta ja Käsityöläiskadulta.

Linja-autopysäkki Turun keskustaan on aivan liikehuoneiston edessä ja Turun keskustan suunnasta n. 50 m päästä.

 T:mi Rosanida, Humalistonkatu 18, 20100 Turku

Avoinna:
ma-to 9-19 asiakasvarausten mukaan                           Ajanvaraus puh: 044-991 5678
kesäperjantait suljettu

la-su suljettu                                

Ajanvaraus sähköposti: tmirosanida@gmail.com                                                                     Nettiajanvaraus sivun yläreunassa  (vain  päiväajat)                                                           

_______________________________________________________________________________________________________